Brocante speelgoed

Brocante en vintage speelgoed uit vervlogen tijden. Leuk om de brocante kinderkamer mee in te richten, een pop bovenop een kast of nonchalant op een stapeltje linnengoed. Een vintage spel voor in een sfeerhoekje omdat de prent op de doos van zich zelf al zo mooi is.

Oud, vintage en brocante speelgoed, spellen, puzzels, beren en poppen voor urenlang ouderwets speelplezier voor de kinderen of mooie decoratie in een landelijke stijl. Veel keuze en nog goedkoop ook!

Brocante & Vintage Speelgoed & Poppenhoofden

 Mooi oud sleets speelgoed ..

Iedereen heeft wel een favoriet stuk speelgoed van weleer….

Tasty Breakfast

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis pulvinar 

Oud speelgoed

Blikken kinderspeelgoed, houten kinderspeelgoed, poppen, beren, auto’s, bedjes, spellen, strandspeelgoed.

Speelgoed van vroeger, waar je misschien zelf mee hebt gespeeld, maar intussen vergeten was.                               

Oud speelgoed roept nostalgie op!

Wat leuk om die leuke speeltjes nu weer een plekje te geven, vooral voor decoratie, of om te verzamelen.

Het Padvinderspel, gezelschapsspel met mooie kaartjes

Leuk oud gezelschapsspel, het padvinderspel, het charmante doosje is aan de onderkant en binnenin beschreven met pen. Maar het doosje zit vol met leuke nostalgische speelkaartjes en daar gaat het toch om.

€ 4,50

Ladekastje voor de pop Nenuco

Nostalgisch houten blauw wit kastje met 5 laatjes voorzien van mini knopjes. Het kastje is van het merk Nenuco. Leuk om de spulletjes van de pop in te bewaren maar ook handig voor snuisterijen. Afmetingen 18x26x12 cm.

€ 15,00

Franse kinder tamboerijn parelmoer

Kinder tamboerijn met mooi ingelegde parelmoer stukjes in de rand. In zeer goede staat, natuurlijk heel leuk om nog op te spelen maar zeker ook geweldig als decoratie. Doorsnede 12,50 cm.

€ 12,50

Alice in Wonderland door Lewis Carroll boek

Ik zie dit al helemaal staan op de plank in een brocante kinderkamer. Wie kent het verhaal van Alice in Wonderland nou niet ? Sfeervolle harde kaft. De pagina’s zijn van heel dik stevig papier en vergeeld. Achterin laten er een…

€ 5,00

Prenten en leerboekje voor het eerste Geschiedenisonderwijs

Erg leuk schoolboekje met harde kaft. In dit geschiedenis lesboekje van Prop’s aardrijkskunde methode voor het lager onderwijs lees je de uitleg die bij de bekende schoolplaten hoort. Voorzien van mooie sfeervolle zwart wit…

€ 6,00

Houten tafel kegelspelletje

Houten kegels van 11 cm, oud spelletje om aan tafel te spelen, hoogte 11 cm. Totaal 9 kegeltjes en een houten balletje.

€ 15,00

Oud schoolboekje 1942 de Zandmannetjes voor het laatst

Oud schoolboekje uit 1942, geschreven door To Hölscher, zevende deel voor het zevende leerjaar en de 4e druk. De zandmannetjes voor het laatst. 141 pagina’s met verhaaltjes geschikt voor het katholieke basisonderwijs. Heerlijk om…

€ 7,50

Oud leesboekje de Zandmannetjes Ra ra waar zitten ze? 1947

Leuk oud boekje van de Zandmannetjes, met de titel Ra ra waar zitten ze? geschreven voor rooms katholieke scholen, voor het tweede leerjaar. Uitgegeven in 1947 ‘s Gravenhage Batavia G.B. van Goor Zonen’s Uitgeversmaatschappij.…

€ 7,50

Setje oude glazen of stenen dobbelstenen

Een setje dobbelstenen, gemaakt van glas of steen.

€ 3,00

Vintage poppenkussentje V165

Een oud poppenkussentje in een cognackleur, bewerkte stof met bloemmotief, maat 7×7 cm.

€ 1,00

Poppenkussentje cognac V164

Een oud klein poppenkussentje met harde stevige vulling, 4.5 x 3 cm. Ribstof. In goede staat.

€ 1,00

Oude Swiebertje puzzel

Oude puzzel van 50 stukjes van de bekende televisieserie Swiebertje. Deze puzzel is uit de begin jaren zestig, op de voorzijde nog de oude Saartje (Jetty Cantor) zij speelde maar twee seizoenen mee daarna kwam Riek Schagen pas in…

€ 5,00

Vintage kinderboekje Mop en Prop en de Zwarte Dwergen deel 1

Nostalgisch oud kinderboekje ongeeer 1955, uitgegeven door Drukkerij Spaarnestad Haarlem en geschreven door J. van de Burgt en N. van de Burgt. Leuk verhaal voorzien van sfeervolle tekeningen.

€ 5,00

Het schaap Veronica van Annie M.G. Schmidt boek 1955

De boeken van Annie M.G. Schmidt zijn tijdloos, meerdere generaties groeien hier mee op. Dit is het bekende verhaal Het Schaap Veronica, illustraties van Wim Bijmoer, vierde druk N.V. de arbeiderspers Amsterdam.

€ 7,50

Video inspiratie

Brocante en antiek speelgoed

Een grote verscheidenheid aan brocante speelgoed te koop

Voor veel verzamelaars zijn er maar weinig hobby’s die evenveel vreugde scheppen als het verzamelen van vintage speelgoed – speelgoed en games herinneren ons tenslotte aan onze dagen als kinderen, vrij van stress en zorgen en gevuld met lachen en spelen. En eBay is een virtuele antiek speelgoedwinkel, die een breed scala aan antiek en vintage speelgoed te koop aanbiedt, inclusief vintage en antieke petpistolen, vintage en antiek trekspeelgoed en zelfs antieke en antieke speelgoedkeukensets, samen met alle vintage speelgoedpotten, pannen en bakvormen die je nodig hebt om je verzameling aan te vullen.

Gietijzer, lood en tin brocantie speelgoed van bekende merken

Mensen die vintage speelgoed kopen, verzamelen of verkopen, vinden op eBay een enorme selectie van hun favoriete merken, zoals Hubley vintage en antiek gietijzeren speelgoed zoals motorfietsen, vrachtwagens en vliegtuigen; Disney vintage en antiek blikken speelgoed met Mickey Mouse, Donald Duck en andere Disney-personages; en Britains vintage antiek loodspeelgoed en figuren zoals speelgoedsoldaatjes en boerderijdieren. Blader door eBay om je verzameling compleet te maken met een must have-item of koop vintage speelgoed waarvan je niet eens wist dat je het moest hebben!

Vind speelgoed van uw kindertijd

Als je nostalgisch bent over de eenvoudigere tijden uit je eigen jeugd, ben je niet de enige. Hoewel ze zeker minder gecompliceerd waren dan de technologische wonderen van vandaag, was het speelgoed van de jaren zestig en zeventig onmiskenbaar leuk. Vind het vintage speelgoed uit je kindertijd dat verloren raakte in de verhuizing of achterliep op een zolder. Van Hasbro vintage en antieke speelsets en Mattel vintage en antieke spins toppen tot Marx vintage antieke cowboy en western speelgoed en Ideal vintage en antiek karakterspeelgoed zoals Evil Knievel vintage actiefiguren, je zult genieten van een onvergetelijke herinnering terwijl je surft op eBay’s virtuele vintage speelgoedwinkel.