Brocante mutsjes, kousen & Sokken

In deze rubriek staan antieke mutsjes voor de pop, baby of voor een dame. De meeste mutsjes zijn afkomstig uit een oude speelgoedwinkel/poppendokter maar er zijn ook mutsjes voor de vrouw. De speelgoedwinkel bestaat al vele jaren niet meer, de overgebleven voorraad is destijds op een zolder bewaard. Het heeft daar vele jaren gelegen en is nu in ons bezit gekomen. Alles is op de hand en heel voorzichtig gewassen, zo nodig behandeld en gestreken. Van victoriaanse exemplaren tot broderie, zijde, gehaakte modellen of katoen voor iedereen is er wel iets te vinden.

Brocante hoed 6,5 bij 6 bij 3,3 cm. … Brocante hoed. Vorige Artikel 6 van 14 Volgende · Brocante hoed. € 2,75 (inclusief 21% BTW). Kleur. — maak uw keuze — …

Onderstaande foto is de van de binnenzijde van de hoed
die wilde ik je niet onthouden want die vind ik bijna
net zo mooi als de hoed zelf. De hoed op zich is niet
bepaald uniek, maar brengt wel iets oudrwets gezelligs met zich mee
en past hij heel goed bij ons “allergaartje”

Deze doorleefde hoedendoos staat geweldig bij shabby brocante. Zoals op de foto’s te zien is verkeert hij in gebruikte staat. De hoed zit er niet meer in, wel de verpakkingsmaterialen waar de hoed in heeft gezeten. De doos heeft een afmeting van 33 cm bij 31 cm en is 18,5 cm hoog.

Antieke kousen

Prachtige kousen. nooit gedragen. Verzamel object. 75,-

Brocante La vie en rose. Webwinkel met een betaalbaar en gevariëerd aanbod in brocante. Van woonaccessoires, glaswerk … G 0611-12 Zijden kousen …

Slaapmuts, haarnetje in shabby chic blue

Schattig slaapmutsje met linten, de rand licht elastisch, in die heerlijke zachte kleur blauw. Mooi ophangen aan de hoek van een spiegel.

€ 10,00

Handgemaakte kinderkousen V-136

Schattige kinderkousen met een naad op de achterkant, handgemaakt en in goede staat. Lengte 18 cm. Wij hebben 2 paar op voorraad.

€ 4,00

Kinder kousen wit V-133

Witte kinderkousen, geen handwerk maar machinaal gemaakt en in goede staat. Lengte totaal 20 cm

€ 2,50