BROCANTE KERST

Alle brocante kerstdecoratie tips en evenementen in een handig overzicht

Kerst en Brocante. KB. 53 Kandelaars Een set van 2 kleine koperen kandelaars van zware kwaliteit. De hoogte is 11 cm. Geschikt voor de kleine …

Naast nieuwe brocante producten vindt u in onze webwinkel ook vele geheel volgens de laatste trends gerestylde meubels en brocante. Bent u op zoek naar stijlvolle, stoere, brocante en landelijke woonaccessoires en meubels? neem dan een kijkje in onze webwinkel

Welkom in onze 365 dagen per jaar kerst webwinkel! Het hele jaar shop je je eigen verzameling bij elkaar, ook worden de pagina’s jaarrond aangevuld.

Prachtige oude antiek en vintage kerstversieringen,  Aloude items mogen weer gezien worden….

Kerstballen, engelen, klokjes en….. alle spullen die je dierbaar zijn. (ballen worden gemeten met dopje maar zonder oogje)

Ideeën opdoen voor een prachtig brocante aangekleed kerstdiner? Of zelf aan de slag om brocante accessoires te maken? Raak geïnspireerd door de Libelle Winterbrocante-special. Honderd pagina’s kerstbrocante om helemaal in de sfeer van december te komen.

  • 100% Kerst
  • de kerstmarkt kalender
  • 25 pagina’s binnenkijken bij echte brocante-liefhebbers
  • veel doen met kerstgroen: stylingtips voor in en om het huis
  • lekker veel zelfmaak-ideeën
  • De leukste brocante cadeautjes voor onder de boom

In deze blog laat ik je zien hoe je zachte pastels kunt combineren met nostalgische (kermis)elementen en versieringen die perfect passen bij een brocante kerst. Ik kan je één ding zeggen: Pastels ♥ Kerstmis!

Kaarsenkijpertje kaarsenhouder klemmetje met kogel CZ-03

De echte oude brocante kaarsenhouder of klemmetje voor in je boom, vroeger met echte kaarsjes. Mooi bewerkt knijpertje met hier en daar zelfs nog wat kaarsvet. Dit kijpertje is een hoog model, door het kogeltje bovenop kun je het…

€ 2,00

Kaarsenknijpertje kaarsenhouder klemmetje kerstboom CZ-02

De echte oude brocante kaarsenhouder of klemmetje voor in je boom, vroeger met echte kaarsjes. Mooi bewerkt smal knijpertje met hier en daar zelfs nog wat kaarsvet. Niet alleen leuk voor in de boom maar ook geweldig om je…

€ 2,00

 

Kaarsenknijpertje kaarsenhouder klemmetje kerstboom CZ-01

De echte oude brocante kaarsenhouder of klemmetje voor in je boom, vroeger met echte kaarsjes. Mooi bewerkt knijpertje met hier en daar zelfs nog wat kaarsvet. Niet alleen leuk voor in de boom maar ook geweldig om je menukaart mee…

€ 2,00

Beeldjes voor kerststal, beeldengroep 10 delig

Setje bestaande uit 8 beeldjes voor in een kerststal. De beeldjes zijn gemaakt van kunststof en in goede staat. Leuk voor in een sfeerhoekje met kerst. Er zit geen stal bij.

€ 12,50

Video's voor inspiratie

De beste ideeën voor een brocante kerst

Ideeën nodig voor een brocante stijl kerstdiner? Of zelf de handen uit de mouwen steken om zelf je brocante accessoires te maken? Doe inspiratie op in onze brocante kerst special.

Liefde voor brocante

Als we ergens blij van worden, dan is het wel hun huis comfy en gezellig maken. Hennie is goed in het vinden van mooi brocante, haar zus Jannie heeft een passie voor schrijven en fotografie. Samen hebben ze hun krachten gebundeld en komen ze met het eerste Nederlandse boek over brocante: Liefde voor Brocante. Het boek geeft een kijkje in de mooiste interieurs en staat vol tips.

Brocante kerst & zachte pastels

Fans van brocante vinden deze kerststijl waarschijnlijk te gek! Dit pastelthema is namelijk niet alleen romantisch en zacht, het bevat allerlei verwijzingen naar het begin van de vorige eeuw. Ouderwetse poederdozen en ornamenten met veel parels en oude fotootjes erin. Kerstversieringen van tule, zoals pompoms, passen ook heel goed bij deze stijl. Kortom: nostalgische pastels en decoraties voor een echte brocante kerst.