Brocante boeken

Brocante boeken om mee te stapelen, wij zoeken naar boeken die de brocante sfeer uitstralen met een hoog decoratief niveau.

Loving Brocante deel 3, is het vervolg op de succesvolle delen 1 en 2, die verschenen in 2013 en 2014. Het derde deel staat volledig in het teken van de Victoriaanse stijl. Uit deze tijd is ongelooflijk veel moois voortgekomen. Dit boek laat de nog nooit eerder gepubliceerde interieurs zien van een aantal gepassioneerde liefhebsters van deze stijl.

Ben jij ook gek op brocante maar weet je niet altijd hoe jij jouw brocante interieur gezellig kan stylen? Neem dan een momentje voor jezelf met ons boek op schoot, waaruit jij super veel inspiratie kan halen. Uitgebladerd? Dan ligt het boek nog geweldig op je koffietafel, omdat de cover alleen al een lust voor het oog is.

BROCANTE WEBSHOP. Nu binnen ! Magazine nr 1. Het allernieuwste boek hergebruik van Jeanne d`Arc Living is NU te bestellen. Vandaag nieuwe spullen …

Frans boekje Nicomède Classiques Larousse uit Parijs

Boekje met mooie decoratieve paarse soepele kaft uit de bekende Larousse serie uit Parijs, Nicomède een tragedie van Corneille. Bevat 94 pagina’s. Tekst Frans

€ 3,50

Frans boekje Andromaque classiques Larousse uit Parijs

Boekje met mooie decoratieve paarse soepele kaft uit de bekende Larousse serie uit Parijs, Andromaque een tragedie van Racine. Bevat 87 pagina’s. Tekst Frans.

€ 3,50

Frans boekje La mort de pompee classiques larousse Parijs

Boekje met mooie decoratieve paarse soepele kaft uit de bekende Larousse serie uit Parijs, La mort de pompee een tragedie van Corneille. Bevat 99 pagina’s. Tekst Frans.

€ 3,50

Leerboek silhouetten en hoofden tekenen voor kleermaakster 1942

Silhouetten en hoofden

ten gebruike van het teekenonderricht in de beroepsleergangen voor kleermaaksters en modisten 1942 door J. Broeders uitgegeven de Sikkel, Antwerpen.

Dit is een kartonnen omslag voorzien van een complete…

€ 20,00

Kinderzang en kinderspel liedjes bladmuziek deel 2

Schattig boekje met een hard blauwe kaft, boekje komt uit 1953 en heeft tweehonderdvijftig liedjes, canons en spelen voor kinderen 6-13 jaar met uitleg van de oude kinderspelen die bij het liedje horen. De bladmuziek is voorzien…

€ 5,00

Franse Fables fabeltjes Parijs La Fontaine Libraire

Frans boek met mooie decoratieve kaft, het zijn Franse fabeltjes, gedrukt in Parijs in 1909, al meer dan een eeuw oud en nog in mooie staat.

€ 10,00

Demosthenis orationes boek uit 1903

Oud Grieks boek uit 1903, meer dan een eeuw oud. Decoratieve voorkant. Bibliotheca scriptorum graecorum et romanorum teuberlana. Door de gedrukte griekse leeters is het een decoratief boek om open neer te leggen.

€ 10,00

Schoolatlas voor bijbelsche geschiedenis

Schoolatlas voor bijbelsche geschiedenis in kaarten en platen. Zevende druk bewerkt door H. Marwitz en G. Meima. Uitgever Wolters Groningen Den Haag. Boek komt uit 1923 en werd gebruikt in het onderwijs en voor catechisaties.

€ 8,00

Alice in Wonderland door Lewis Carroll boek

Ik zie dit al helemaal staan op de plank in een brocante kinderkamer. Wie kent het verhaal van Alice in Wonderland nou niet ? Sfeervolle harde kaft. De pagina’s zijn van heel dik stevig papier en vergeeld. Achterin laten er een…

€ 5,00

Prenten en leerboekje voor het eerste Geschiedenisonderwijs

Erg leuk schoolboekje met harde kaft. In dit geschiedenis lesboekje van Prop’s aardrijkskunde methode voor het lager onderwijs lees je de uitleg die bij de bekende schoolplaten hoort. Voorzien van mooie sfeervolle zwart wit…

€ 6,00

Duits boekje uit 1921

Dun duits boekje met decoratieve kaft uit 1921. De tekst is in een gekalligrafeerd lettertype, heeft een aparte illustratie op de voorkant.

€ 3,00

Engels boekje Stories and Sketches Hilda Strafford

Engels boekje No.9 Stories and Sketches Hilda Strafford by Beatrice Harraden, uitgegeven door Tjeenk willink. De slappe kaft is nu een verstorven blauwe tint geworden, mooi kader op de kaft. Komt uit 1910, al meer dan 100 jaar…

€ 5,00

Frans boekje Les Belles Manieres livre moderne illustré

Frans boekje uit de jaren veertig uit Parijs. Francis Carco, les belles maniéres, le livre moderne illustré. Grappig omdat diverse bladzijdes aan de bovenkant nog vast zitten.

€ 2,00

Duits boekje der arme Spielman

Dun boekje met slappe kaft in het Duits, gedrukt door Noordhoff Groningen. Heeft een zeer decoratieve kaft en is gedrukt in een kalligrafie letterype. Voorzien van leuke illustraties. Papier mooi egaal vergeeld, geen vochtvlekken.

€ 3,00