Brocante bakvormpjes

Uit de oude patisserie hebben wij meer dan 800 kleine bakvormpjes op voorraad, schattige vormpjes voor klein zandgebak en grappige chocolade vormen. nog niet alles staat in de winkel, neem regelmatig een kijkje want deze pagina vullen wij nog regelmatig aan.

Betaalbaar oud en brocante keukengerei zoals oude bakvormen, speculaasvormen, draadmanden, servetten e.d. Onze emaille keukenspullen vindt u onder het kopje Emaille uit vroegere tijden.

Stuk voor stuk persoonlijk door ons, Bea en Freek, geselecteerd en bedoeld om oude leuke spullen gewoon te blijven gebruiken en je woonomgeving daarmee te verfraaien. We hebben meer dan 5000 verschillende artikelen, van klein tot groot! We versturen de bestelde goederen of u mag het zelf komen afhalen. (na afspraak)

Naast onze originele brocante en antiek hebben we ook een assortiment nieuwe items, uiteraard stoer en robuust zodat het perfect samen gaat met onze brocante. Stoere metalen rekken van draadijzer en decoraties en de prachtige bohemian schelpenhangers of schelpenlampen. Grote keuze in de mooiste schelpen.

Leuk voor je huis!
In onze webwinkel vind je leuke Betaalbare Stoere, Sobere, Sfeervolle,
woonaccessoires & cadeaus.
Het is een kleine greep uit ons assortiment. 
De webshop wordt geregeld opnieuw opgeruimd & bijgevuld. 
Voor het complete aanbod nodigen we je graag uit in ons winkeltje.

Oude spullen zijn getekend door de tand des tijds. Roepen vragen op … van wie is iets geweest en wie waren deze mensen. Waren ze rijk of arm? Zat het ze mee of vaak tegen? Het stukje geschiedenis dat er in terug zien is, maakt authentiek brocante en antiek prachtig. Elk krasje, butsje en deukje kent een verhaal. Het geeft de stukken charme en verleent ze hun authenticiteit.

Donker verweerde poffert bakvorm groot

Deze poffert of puddingtrommel heeft een mooie donkergrijze patina gekregen door de loop van de jaren. Heeft een doorsnede van 19 cm en is 15 cm. hoog. De klemmetjes sluiten nog goed. Is ook geschikt om op te hangen aan een…

€ 12,00

Donker bakvormpje vrolijke vorm frivool

Mooi diep donker verkleurd bakvormpje in een vrolijke vormgeving. Lengte 7 cm.

€ 1,50

Donker grijs uitsteekvorm ovaal

Ovaal vormige uitsteekvorm met randje, die mooi donker grijs verweerd is.Lengte 7 cm.

€ 2,50

Uit oude patisserie sjabloon (5) voor sierrandjes

Uit de oude patisserie komt dit hulpmiddel met sjablonen voor fijne versieringen, een uitgestanste metalen strip schuif je in de ronde vorm. Mooi donker verweerd, er staat ook nog een nummer in. De strip heeft een lengte van 15…

€ 5,50

Uit de oude patisserie voor sierrandjes sjablonen (4)

Leuk oud hulpmiddel uit een oude patisserie, een ronde vorm waar een metalen strip in schuift met diverse sier sjablonen. Hier en daar beetje roest. Strip heeft een lengte van 12 cm, doorsnede rondje bovenop 6 cm.

€ 4,50

Hoog uitsteekvormpje met ribbelrand donkergrijs

Hoog uitsteekvormpje met geribbelde rand. Mooi donker verweerd. Doorsnede 5 cm en hoog 3 cm.

€ 1,50

Rond uitsteekvormpje met ribbels en rand

Donker verweerd uitsteekvormpje met aan de onderkant een ribbelrand. Doorsnede 5 cm

€ 1,50

Bak uitsteekvorm driehoek ribbels donkergrijs

Uitsteekvormpje in de vorm van een driehoek met ribbelrand in een mooie donker verweerde grijze kleur en hier en daar een beetje roest. 4 cm.

€ 1,00

Setje (3) donker grijze uitsteekringen

Set van 3 oude donker grijs verweerde uitsteekvormen ringen. Donker verkleurd en dat maakt het erg mooi, hier en daar wat vage roest en op de zijkant op de laslijn wat soldeerplekjes, deze vormen werden vroeger niet weggegooid…

€ 8,00

Set (3) donkere uitsteekvormen, assorti

Leuk setje van 3 verschillende uitsteekvormen, deze zijn mooi donker grijs geworden, langwerpige 8 cm, ronde 6 cm, en bloem 6 cm.

€ 8,00

Oude donkere uitsteekvorm met greepje, bloem

Mooi donker grijs verweerd uitsteekvormpje in de vorm van een bloem, doorsnede 4 cm. Leuk bij andere bakvormpjes in de keuken.

€ 3,00

Oude donkere uitsteekvorm ster met handgreepje

Mooi oud en mooi donker grijs verkleurd. Uitsteekvormpje met handgreepje in de vorm van een ster. doorsnede 5 cm. Degelijke kwaliteit metaal.

€ 3,00

Oude patisserie smalle cones, bakkershoorntjes 6 stuks

Uit een oude patisserie komt dit setje van 6 metalen cones, rolletjes, licht van kleur met een enkel klein puntje roest. Leuk om mee te decoreren, in een oude weckpot met bakvormpjes in de keuken of van oude bladmuziek (ook bij…

€ 7,00

Oude patisserie brede cones, setje van 4 stuks, roomhoorn

Prachtige oude cones van mooi verweerd metaal, afkomstig uit een oude patisserie. Ook wel roomhoornpen genoemd. Setje van 4, drie zijn er 12 cm lang en één 10 cm. Lintje er om heen en een mooi plekje voor zoeken, onder een stolp…

€ 8,00