Algemene voorwaarden

Algemeen

De levering- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen, reserveringen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling of reservering plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van de Brocanterette.

Op alle overeenkomsten gesloten met de Brocanterette is het Nederlands Recht van toepassing.

Prijs

Alle prijzen zijn in Euro`s vermeld, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betalen

Na bestelling of reservering ontvangt u per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag. In een tweede email bericht delen wij u het totaalbedrag inclusief de eventuele verzendkosten mede. De betaling dient bij verzending vooraf plaats te vinden.

De betalingsmogelijkheden zijn:

• Overschrijving op ons bank/giro nummer
• contant betalen bij afhalen (geen pin)

Na ontvangst van betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden, doch uiterlijk binnen 5 dagen. Indien onverhoopt artikelen, om welke redenen dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u worden meegedeeld. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

Verzendkosten

De artikelen worden verzonden via post NL. De verzendkosten zijn per gewicht van het artikel verschillend. Verzendkosten voor het buitenland wijken af van de verzendkosten binnen Nederland. De verzendkosten delen wij u in het 2e bericht per email mede. Bij bestellingen in Nederland boven € 100, – zijn de verzendkosten gratis.
De Brocanterette is nooit aansprakelijk voor het beschadigen of verloren gaan van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met de uiterste zorg verpakt. Verzenden is echter in alle gevallen voor risico van de koper.

Annulering

U hebt de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten. Annuleren kunt u via info@brocanterette.nl. Als u de geannuleerde bestelling al betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Retourneren

Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 7 dagen na ontvangst retour zenden. Daartoe dient u ons eerst een e-mail te sturen via info@brocanterette.nl, waarin u de reden van terugzenden vermeldt. U ontvangt van de Brocanterette een bevestiging van retourzending, waarna u het artikel kunt terugsturen. Retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in ongeschonden, originele en ongebruikte staat te zijn. Het door u betaalde bedrag exclusief de verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen worden teruggestort. De Brocanterette behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren, indien het artikel beschadigd is. In dat geval zult u hiervan per e-mail op de hoogte worden gesteld.

Persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van de Brocanterette opgeslagen om de bestellingen te verwerken. Daarnaast gebruikt de Brocanterette uw gegevens voor interne marketing doeleinden, zoals het versturen van mailings. Uiteraard hanteert de Brocanterette bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de desbetreffende wetgeving. Wij verkopen u persoonlijke gegevens nimmer aan derden.

Aansprakelijkheid

De Brocanterette is niet aansprakelijk voor de gegeven (technische) adviezen, typefouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten. De aansprakelijkheid van de Brocanterette is beperkt tot het bedrag van de betreffende factuur.

Geschillen

Op deze Algemene Voorwaarden is het Nederlands Recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel de Brocanterette haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan de Brocanterette niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defect, gederfde inkomsten of andere consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

Wijzigingsrecht.

De Brocanterette behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website te allen tijde te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.
Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van de Brocanterette.